Over mij

Wie zit er achter Mirabel sieraden?

Hoi ik ben Diane ,woon in het mooie  Mechelen  met mijn 2 hondjes.  Heb twee prachtige kinderen die ondertussen al even het  huis uit  zijn én zelf kindjes hebben .Ben dus al Nonna 🙂

Waar komt de naam Mirabel vandaan vraagt u zich af?  Het is de naam  van  mijn eerste  uit Roemenië geadopteerde hondje.  Deze weerspiegelt schoonheid en betekent ook nog eens “mooi”. Daarom was  ook de naam Mirabel voor mijn bedrijfje snel gekozen.

 Zelf ben ik altijd al  zot gek geweest van de Bohemian stijl in ’t algemeen maar wat betreft bijoux valt in ons landje niet echt veel te rapen vond ik zelf .  Ben daarom  blij dat ik een   paar leuke collecties heb  ontdekt die ik héél graag met jullie wil delen.Hopelijk zijn jullie het hierover met mij eens en vinden jullie  mirabel_4y ook leuk.,en mag ik  binnenkort veel pakjes posten 👍😊

 Alle producten zijn hand made. Op dit ogenblik bied ik jullie graag de “Love Ibiza” , “Hevi handmade” en “Esperanza  Deseo” collecties aan. 

Zou heel leuk zijn moesten jullie nu en dan ook eens gaan piepen op mijn Facebook en Instagram pagina .

Dan wens ik jullie heel  veel plezier met de ontdekking van mijn webshop. Zijn er vragen of opmerkingen aarzel niet mij te contacteren dan help ik  je met veel  plezier  verder.

 

Liever bij jou thuis?

Zin in een sieradenparty bij jou thuis?.Als gastvrouw  krijg je  10% op de verkoop van die avond te besteden in de Mirabel shop.

.Jij zorgt voor een drankje en gezelligheid,en ik doe de rest .😉

Er komen minimaal 7 dames en je woont in de buurt van Mechelen…  dan kom ik  graag met mijn shopje tot bij jou.Heb buiten de webshop ook nog andere leuke spulletjes  zoals handtasjes , foullards en mooie  zilver ringen.Voor afspraak mail of bel mij of stuur gewoon een berichtje. Tot snel.

mirabel@mirabel4y.be  of    0476980029

Lieve groetjes,

Diane